- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- Négy telefon a Galaxy Unpacked előzetesén
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Martin97
aktív tag
válasz nyuszi123456 #6982 üzenetére
nyuszi123456:
Ne haragudj, hogy eddig nem válaszoltam. Nem nézem sűrűn a topikot, miután történt egy kis összezörrenés. Havonta egyszer benézek és ennyi. Legközelebb ha kérdés merül fel itt a lem x-el kapcsolatban kérlek jelezzétek privátban, hogy jöjjek, mert így könnyebben észreveszem.Launchertől és óralaptól függ, hogy megjeleníti-e a pulzust a kezdőlapon.
A csuklón méri a pulzust.
Ha van benne sim, akkor tudsz BT headsettel telefonálni rajta.Az elektromos sugárzással és annak élettani hatásaival nem igen foglalkoznék. Manapság ezt már nem kerülöd el sehogy sem. Jelentősebb élettani hatása biztosan nincs, a tanulmányok szerint.
-
Shader
aktív tag
Hát ez/ezek a karkötők nem a "telefonos,GPS-es, pulzusóra" kategóriák...
Ezekkel BT-n el lehet szórakozni oszt nagyjából ennyi. Pici oled kijelzővel, parányi memóriával megáldva. A "telefonos" kategória a SIM képességnél kezdődik. Tapasztalatom szerint ott is a 4G rendszerűeknél. 3G hol van, többnyire már nincs. Én már arra senem áldoznék egy kanyilót se. GPS és HR mérő sokban van, vagy használható vagy nem. A kérdés az, hogy mondjuk 2-3 óra folyamatos monitorozásra képes-e. Az sok adat! Ami szerintem az egyik fontos (ha nem a legfontosabb) kérdés, hogy milyen app-ot adnak hozzá. Sajnos a kínaiak legendásan trógereket. A "nagyok" (samu..stb.) brutál jók ebben, viszont nem SIM képesek.
Mert egyenlőre (én úgy látom) vagy sport vagy business óra létezik.
Egyszer talán összeér a kettő. (Huawei Watch 2...mondjuk..).--- Sent from mobile device ---
-
törölt tag
Igen, én is fogok váltani. Jelenleg egy ajándékba kapott Z60-as olcsó okosórát használok. A pontossága ebószen kiválló. Nem szinkronizál, mert sem wifi, sem gprs internet, sem bt-kapcsolata nincsen, mégis hajszál pontos a time.is-hez képest. Kb napi 20-40 perc telefonálás mellett is bőven kibír egy napot egy töltéssel. A telefon hangja is hangos és érthető, mégha kicsit sipárgó is. Viszont nem tud mobilneten sem Skype, sem Whatsapp, sem Hangouts, sem más beszélgetést. Ezen mindenképpen változtatni szeretnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest