- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggstr
újonc
válasz DaemonX #16188 üzenetére
Sziasztok! Én is hasonló problémával állok szemben.
Nemrég lett egy iPadem, az androidos telefonom meg erősen csereérett. Gondoltam kiváltom okosórával, mert telefonálni, utcán navit használni stb. nem lehet vagy kényelmetlen a tablettel. (telefonálás értelemszerűen tws-sel) Nekem is AW lenne kézenfekvő, de ugyebár az csak iphonenal lehet....
Tudtok valami megoldást erre, esetleg másik okosórát? Aktivitáskövetés mellékes.
-
Divinity
őstag
Szükséges az iPhone (tablet sem elég) és a telefonba kell a fő SIM és egy multi e SIM amit tud használni órán csak, pl nem tud két külön simet használni így az se lehet workaround, hogy valaki telefonjával beállítod. Plussz kb minden a teló appon megy, így a frissítések is. Szvsz a rendes, standalone használatához még elég messze vannak az órák
return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
(ex)Cat
senior tag
Az AW iPhone nélkül eléggé halott ötlet. Nagyjából semmire se tudod használni, mert nem tudsz rá alkalmazást telepíteni, sőt ha jól rémlik még csak beállítani sem tudod. - Bár lehet, hogy egy iPad is jó hozzá, de ebben nem vagyok biztos. Az viszont tuti, hogy valamelyik kell, különben az óra használhatatlan.
Egyébként - szerintem - messze vannak még az okosórák ahhoz, hogy kiváltsanak egy mobilt. Eleve telefonálni sokkal nyűgösebb vele, persze szükség esetén jobb min a semmi, de azért ha már beszéltél ilyenen, akkor tudod, hogy elég gyatra a hangja, ráadásul - ismét csak szerintem - k.hülyén néz ki, hogy egy kissé zajosabb környezetben az órát emelgeted a füledhez/szádhoz. Ezen felül a rájuk telepíthető alkalmazások is butábbak - már ami egyáltalán létezik - mint a telefonos társaik, de főleg nincsenek is, hiszen mivel kell hozzájuk a mobil, ezért az ottani értesítéseket csak megjelenítik az órán. Ebben mondjuk az AW jobb mint a többi, ez tény, mert ha jól rémlik, saját messenger alkalmazása van, ezért is tudja az oda érkező képeket is megmutatni, de ettől függetlenül iszonyúan kevés az, ami önállóan fut az órán.
Szóval szerintem bár a filmekben ez egy működő dolog talán, de a való élet ettől még nagyon távol áll.
Ja és az sem megoldás, hogy kölcsön kérsz egy iPhone-t a setup erejéig, mert onnantól ahhoz az accounthoz kötődik az óra is, szóval cseszheted. No meg, továbbra is igaz, ha nincs mobil, nem tudsz vele csinálni szinte semmit. (Persze az LTE verzióval telefonálni, sms-t fogadni tudsz, zenét is lejátszik, az órát is mutatja, de kb. ennyi.)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- További aktív témák...
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Xiaomi Amazfit Balance okosóra új állapotban
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Apple watch series 8 45mm GPS
- Apple Watch Series 9 41mm,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest