Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itt a friss Moto G Stylus
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
igazábol, pont ezért vagyok tanácstalan a választásban amiket ti is felsoroltatok.
egyrészt azt nem értem, hogy a régebbi kiadásu készülékeknél amiket tudtak az egy ujabb verziobol miért hiányoznak vagy miért romlik ?
Gondolok itt olyanra, hogy az elöd modelben volt zene tárhely, a következö szériábol már hiányzott vagy ha az elözö készülék tudott 12 napot ellenni akkor az ujabb javitott miért csak 5 napot bir?Én ugy gondolnmám, hogy a fejlödésnél pont hogy javulni kéne a készenléti vagy használati idönek, mert optimalizáltak rajta stb.
A funkciok tekintetében is nem értem, hogy miért vannak elso helyen reklámolva, hogy 150+ sport funkciot monitoroz, mikor a legtöbb ember felérol azt sem tudja, hogy kell csinálni csak feleslegesen foglalja a helyet és az erőforrást és amugy is csak ugyan azt a 4-5 paramétert figyeli akkor meg minek . Akinek hiányzik legyen letölthetö csak ugy mint a számlap , de ne ez legyen az elsödleges marketing.
Egyébként én is csak hobbyra használnám, tehát nem életbevágo a 100%os pontosságu HR, de nem baj ha tudja. ÉS nem is akarok csak ezekért a funkciokért 100k felett fizetni egy orára, még egy telefonért se nagyon .
Huawei is jo, de amiota nincs támogatás google részrol nem anynira opcio.Egyébként ha NFC és zene tárolás nélkül melyik a best buy ár érték arányban ?
vannak olyan márkák amirol nem is hallottam, de nem biztos, hogy rosszak.
[link] ha valoban tudná azt amit irnak akkor ez sem olyan rossz az adatlapja alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Home server / házi szerver építése
- Asztrofotózás
- Autós topik
- További aktív témák...
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest