Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• repvez

addikt

igazábol, pont ezért vagyok tanácstalan a választásban amiket ti is felsoroltatok.
    egyrészt azt nem értem, hogy a régebbi kiadásu készülékeknél amiket tudtak az egy ujabb verziobol miért hiányoznak vagy miért romlik ?
    Gondolok itt olyanra, hogy az elöd modelben volt zene tárhely, a következö szériábol már hiányzott vagy ha az elözö készülék tudott 12 napot ellenni akkor az ujabb javitott miért csak 5 napot bir?

Én ugy gondolnmám, hogy a fejlödésnél pont hogy javulni kéne a készenléti vagy használati idönek, mert optimalizáltak rajta stb.

A funkciok tekintetében is nem értem, hogy miért vannak elso helyen reklámolva, hogy 150+ sport funkciot monitoroz, mikor a legtöbb ember felérol azt sem tudja, hogy kell csinálni csak feleslegesen foglalja a helyet és az erőforrást és amugy is csak ugyan azt a 4-5 paramétert figyeli akkor meg minek . Akinek hiányzik legyen letölthetö csak ugy mint a számlap , de ne ez legyen az elsödleges marketing.

Egyébként én is csak hobbyra használnám, tehát nem életbevágo a 100%os pontosságu HR, de nem baj ha tudja. ÉS nem is akarok csak ezekért a funkciokért 100k felett fizetni egy orára, még egy telefonért se nagyon .
    Huawei is jo, de amiota nincs támogatás google részrol nem anynira opcio.

Egyébként ha NFC és zene tárolás nélkül melyik a best buy ár érték arányban ?
    vannak olyan márkák amirol nem is hallottam, de nem biztos, hogy rosszak.
    [link] ha valoban tudná azt amit irnak akkor ez sem olyan rossz az adatlapja alapján.

Új hozzászólás Aktív témák