- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
igazábol, pont ezért vagyok tanácstalan a választásban amiket ti is felsoroltatok.
egyrészt azt nem értem, hogy a régebbi kiadásu készülékeknél amiket tudtak az egy ujabb verziobol miért hiányoznak vagy miért romlik ?
Gondolok itt olyanra, hogy az elöd modelben volt zene tárhely, a következö szériábol már hiányzott vagy ha az elözö készülék tudott 12 napot ellenni akkor az ujabb javitott miért csak 5 napot bir?Én ugy gondolnmám, hogy a fejlödésnél pont hogy javulni kéne a készenléti vagy használati idönek, mert optimalizáltak rajta stb.
A funkciok tekintetében is nem értem, hogy miért vannak elso helyen reklámolva, hogy 150+ sport funkciot monitoroz, mikor a legtöbb ember felérol azt sem tudja, hogy kell csinálni csak feleslegesen foglalja a helyet és az erőforrást és amugy is csak ugyan azt a 4-5 paramétert figyeli akkor meg minek . Akinek hiányzik legyen letölthetö csak ugy mint a számlap , de ne ez legyen az elsödleges marketing.
Egyébként én is csak hobbyra használnám, tehát nem életbevágo a 100%os pontosságu HR, de nem baj ha tudja. ÉS nem is akarok csak ezekért a funkciokért 100k felett fizetni egy orára, még egy telefonért se nagyon .
Huawei is jo, de amiota nincs támogatás google részrol nem anynira opcio.Egyébként ha NFC és zene tárolás nélkül melyik a best buy ár érték arányban ?
vannak olyan márkák amirol nem is hallottam, de nem biztos, hogy rosszak.
[link] ha valoban tudná azt amit irnak akkor ez sem olyan rossz az adatlapja alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest