Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- VoLTE/VoWiFi
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Honor 90 - modellalkat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
válasz
Black_Raven #16656 üzenetére
Köszi szépen!
Kipróbáltam ha kicsit benyomom a GPS-t és lefrissítem a Huawei Health-el, akkor valóban frissíti az órán az időjárás adatot, viszont ez változatlanul marad, amíg ezt ugyanúgy nem teszem meg újra. Pl. ma reggel lefrissíttettem vele, és kiírta, hogy napos 7 fok és maradt is, pedig kint már rég nem 7 fok volt. Most lefrissítettem vele újra, és egyből át is állt napos 14 fokra. Szóval így működik, csak nem éppen friss és aktuális adatokat mutat sajnos.
Az értesítéseknél megvan mi a gond, kellett hogy a Huawei Health app a háttérben futhasson, és be legyen kapcsolva az automatikus indítás is hozzá. így most már megérkeznek az értesítések az órára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm fehér/ezüst + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
- Apple Watch 3 Series 38 mm Silver Aluminium White Sport okosóra - akku 86%-os (!) - 1 hét garival! -
- Apple Watch Ceries 7 (GPS+Cell.) 45mm alu
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest