- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
JMP
kezdő
válasz
Joejoemouse #54845 üzenetére
Nekem Hue van, nem olcsó, nekem 3 vezérlő van. Adaptálhato HA alá és drága de ennek van a legjobb szín palettája és fény ereje.
-
zseko
veterán
válasz
Köszi!
Elnézegetve a komolyabb világítás árakat, elgondolkodtam, ér-e a szobám ennyit...
Szerintem a teljeset - rgb+cct - elengedem, inkább lesz két külön ledszalag, egy a fehérnek, és egy a színesnek, ez utóbbiból annyira nem lényeg hogy nagy sűrűségű legyen.Rejtett világításban gondolkodom, az ilyesmi szórt fény jobban is szeretem a direkt világításnál, tök jó hogy az Anro-n találni is ehhez különböző díszléceket, ráadásul olyat is ami nem szimplán a sarokba való hanem az oldalfalra szerelhető (nálam nem 'szögletes' a fal-plafon találkozás, hanem íves), guglival jóformán nem találtam semmi értelmeset.
Viszont rejtettben mekkora lumen/m fényerő kellhet kiváltani a rendes világítást, főképp hogy nálam csak a plafon lesz fehér? Lehet végül mégis csak hagyok középen valamilyen lámpát.Már van HA rendszerem, smlight SLZB-6M koordinátorral
így már csak a Zigbee-s vezérlő az érdekes.
-
ViZion
félisten
válasz
nem kell két táp, egy kell, ami tudja a megfelelő W teljesítményt leadni. 12 V szalagnál 5m-enként illik tápot adni, olyan profil kell, amiben lesz hely az extra kábeleknek.
Anro az jó, sok infó van ott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Aktívan készül az LPDDR6 és DDR6 szabvánnyal a JEDEC
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest