-
Mobilarena
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ojb
tag
válasz
zsírsámán #43251 üzenetére
A link szerinti eszköz nyitásra felhasználható, de nem lesz visszirány a kapu állapotáról, mint ami a Shelly UNI esetében egyszerűen kialakítható. Amennyiben azt is szeretnéd monitorozni, -- ami erősen ajánlott -- akkor külön ZB adó(ka)t (pl door sensor) is fel kell szerelni.
-
ojb
tag
válasz
zsírsámán #43235 üzenetére
A Shelly UNI kimenetei un. "Dry Contact" (igaz nem relé, hanem valami MosFet)
Az Aquara kimenetei is függetlenek a 230V AC -től??? Nem ismerem!!! A rajz szerint NEM A vezérlő COM - START PART és COM - START FULL kapcsai között mekkora a mérhető feszültség? Gyanítom, hogy 12C DC -
Lanash
senior tag
válasz
zsírsámán #25619 üzenetére
Nekem is ez van. Sajnos lassú a szállítás illetve e-mailben azt írták is, hogy a csomaggal kapcsolatban nem beszélnek senkivel (feladják a csomagot és nem érdekli őket hogy megkaptad-e vagy nem és nem is segítenek) Én is írtam nekik amikor már 1 hónapja nem jött meg, de nem válaszoltak. Aztán egyszer csak a postás bedobta. Viszont a stick jó és működik, de én tőlük nem rendelek többet semmit.
-
amargo
addikt
válasz
zsírsámán #25619 üzenetére
Szia,
Én március elején rendeltem meg én is és jöttek is email-ek szám szerint 2 db.
Nálam már 5 napja befejeződött a vámkezelés is tehát az országban van csak nincs postás aki kihozza.. mindegyik COVID-os.Kommy: azóta AppDeamon alá is becsomagoltam [link] a könnyebb költöztethetőség miatt
-
amargo
addikt
válasz
zsírsámán #21917 üzenetére
USB port-ot nézd meg vagy a kábelt, ha azzal csatlakozik, de a delikvensnek a firmware csere volt a megoldás (ami fura).
Viszont én is szeretnék kérdezni, igaz nem okos otthon téma annyira: ki milyen 12v-os feladót használ, ami csatlakoztatható DIN-re is? A pincébe 2 helyre is szeretném elvezetni kb 6m-es lenne mind a két irányba a vezeték.
-
zsírsámán
senior tag
válasz
zsírsámán #12471 üzenetére
Aqara hub EU verzióval van valakinek tapasztalata? Terveztem egyet rendelni Amazon-ról, de azt olvastam, hogy a kínából rendelt szenzorok nem igen működnek vele együtt mivel a hub EU szerverhez csatlakozik, egyes szenzorok meg csak kínai szerverre hajlandóak csatlakozni.
-
Monkey
tag
válasz
zsírsámán #12451 üzenetére
Szigorúan szvsz:
Sem az aqara hub-ot, sem pedig a homekit-et nem erőltetném, leírtad, hogy HA, akkor hát miért is tennéd!?
Szinte mindennel rosszabbul jársz. Ha riasztó, akkor csakis MABISZ által elfogadott célhardver, ami önálló, minden egyéb rendszer pillanatnyi állapotától függetlenül üzemképes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Viccrovat
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged