- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kis.zsolt
aktív tag
Én több különböző érzékelővel oldanám meg, mondjuk i2c interfészen keresztül sorba kötve.
Épp most lógok egy időjárásállomás-projekten, ahol mindent IS mérek, de a radont egyelőre hanyagoltam.
Te amúgy milyen típusú érzékelőt használsz radonmérésre? Csak mert van még bőven hely a dobozomban.
Ja, PM mérésre ezt használom: PMS5003 -
radio11
tag
Lehet építeni is, nekem pl van ami a radonon kívül sok mindent mér. Esphome alapon működik tehát itt abszolút ontopik, viszont van egy 2 soros kijelzője miáltal offline, hordozható módon is használható. Szálló port, Co2-t, TVOC-t, légnyomást, hőmérsékletet és páratartalmat mér egyenlőre, de lehet még rá tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest