Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CES 2026: Az állásodba kerülhet az egészséged
Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Üdvözöllek!
Erre a célra inkább használd a Hardverapró felületét és adj fel egy hirdetést! Talán úgy hamarabb lesz jelentkező a feladatra!
-
Bracket
csendes tag
Két OKI B2200-as lézernyomtató nem túl boldog tulajdonosa vagyok. Az elsőnek tápegység gondja volt, megjavítottam, de valszeg mechanikailag raktam össze rosszul mert azóta használhatatlan. A másodikat kifejezetten alkatrésznek vettem, annak valami vezérlési gondja van. a lényeg, hogy egyik sem működik. Ha van itt olyan, aki ért ezekhez és hobbyból vagy némi zsebpénzért (max. 5 eFt) összerakna egy jót a kettőből nekem, akkor itt a lehetőség . A nyomtatók Budapesten vannak, elviszem szívesen valamelyik Fővárosi közlekedési csomópontba is, nem kell érte házhoz jönni.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Tesla topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gaming notebook topik
- Spórolós topik
- Motoros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest