Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz.L.
aktív tag
válasz
Napfénysüti #56 üzenetére
Véleményem szerint, a korlátozások, illetve az ehhez kapcsolódó ellenőrzések sem működnek. (Sajnos.)
-
GoldhandRent
őstag
válasz
Napfénysüti #10 üzenetére
úgy-úgy !
én múlt télen végig rollerztem hóban, fagyban. csak jól fel kell öltözni
ha választhatnék, hogy -10°C hóesésben, vagy 10-15°C szakadó esőben rollerezzek, akkor az előbbit választanám. sajnos sokszor az utóbbi is előfordult idén, ilyenkor váltóruhát kell vinnicsak a nyúlbélák nyavajognak és ülnek autóba 5 fok alatt
u.i. roller előtt robogóztam (és robogózok most is), szintén télen-nyáron, hóban-fagyban, esőben-napsütésben. és itt kérnék minden városit, illetve agglomerációban élő városban dolgozót: Ti is tegyetek ugyan így!
fölösleges dugógerjesztés 5-10-15km-re autóba ülni...
SUV-ból ki, rollerra, bicóra, robogóra, motorra, buszra, vonatra fel. (az utolsó kettő pont nektek van sűrített menetrenddel) -
válasz
Napfénysüti #14 üzenetére
Nekem csak a kezem szokott fázni, arra van kesztyű... De ezek szerint nálad másmilyen a test hőeloszlása.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Napfénysüti #14 üzenetére
Ma rendeltem egy fűthető mellényt, power bankkal 45 fok és lehet biciklizni.
-
válasz
Napfénysüti #10 üzenetére
Azt felejted ki ilyenkor a képletből, hogy a biciklin dolgozol, a rolleren pedig csak állsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Tőzsde és gazdaság
- Yettel topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- EA Sports WRC '23
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest