Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Predatorr #67 üzenetére
Én teljesen nyugodtan elmagyarázom neki. Csakhát amikor nyáron erolleren, belterületen, sisak nélkül, kerékpárúton elmegyek 20-szal a szomszéd járdán sétáló két rendőr mellett, és rám se bagóznak, akkor talán mégsem állok meg magyarázni - még a végén hülyének néznének
Értjük, hogy mi van a KRESZ-ben. Azt is, hogy évek óta ígérgetik, hogy rendbeteszik. Azt is, hogy van egy (faék egyszerűségű) terv arra, hogy hogyan. Akkor most miért is fáj annyira, hogy sokan a tervezett szabályozás szerint közlekednek, merthogy az lényegesen biztonságosabb, miközben senkinek sem ártanak vele?
-
válasz
Predatorr #22 üzenetére
Miért, ha a belügyminiszter autóbusznak minősítette volna a rollereket, akkor mindenki suttyó, aki nem D-s jogosítvánnyal csapatja?
Igaza van a cikkírónak, szar a szabályozás, évek óta húzódik a frissítése, vannak gyakorlatilag betarthatatlan elemei (motoros bukó), és mindenhol az úttestre terelni őket nem éppen a közlekedésbiztonségot növeli. Emellett a hatóság még csak kísérletet sem tesz arra, hogy teljes körűen betartassa a szabályt, a gyakorlatban úgy fest, csak azért pakolták be őket az SMKP kategóriába, hogy a nagyon kirívóan hülye versenyzőket lehessen mire hivatkozva büntetni. Ami egy gyors első lépésnek rendben is van, csak a 2. lépést mondjuk 3-4 hónappal később kellett volna megtenni... -
RedSwallow
tag
válasz
Predatorr #22 üzenetére
Miniszter nem tévedhet ugye? Nem smkp a legtöbb. Egyébként nem tudom ki lenne a legjobban felháborodva ha tízzel guruló rolleresek elárasztanák a buszsávokat.
Szerintem a kerékpárúton, kerékpársávban a helyük. Amúgy próbáld ki a biztosítási portálokat, hol tudsz Okai Neon Lite-ra KGFB-t kötni. Ha sikerül szólj!
-
interstate76
addikt
válasz
Predatorr #22 üzenetére
"egyéb szabályozásig minden elektromos roller segésmotoros kerékpárnak számít"
Én azt vagyok képtelen felfogni, hogy miniszteri szinten hogy lehetünk ilyen igénytelenek. Azt hiszem, a szekunder szégyenérzet a megfelelő kifejezés az üggyel kapcsolatos életérzésemet illetően.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest