- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Matr x
aktív tag
válasz
PeliScan
üzenetére
Tudlak sajnálni én NYÁRON jártam reggel 6kor, amikor még pulóver is kellett, mert annyira hideg volt. Igaz, hogy elénk jött, mert útba esett, és nem 5kor, hanem negyed-fél6kor kellett kelni, hogy kajáljak is, mert nem viszek semmit... és háromnegyedkor már ott figyelt előttünk...
Hazafelé meg pólóban is meleg volt. Néztek rám, hogy ez meg minek visz pulóvert???
De már van jogsim, úgyhogy csak a részvét. -
Som@
őstag
válasz
PeliScan
üzenetére
Pedig használd csak nyugodtan! (Majd legfeljebb vesz egy másikat. :D A sok pénzükből úgy is tellik rá.)
Most szokd meg, manapság sajnos már nagyon nem divat ugyanis irányt jelezni.
Néha már azt hiszem, a vadonat új autókba nem is szériatartozék. :(((
Hha mindegy, csak egy picit morcos vagyok emiatt. Ma is 2x majdnem összetörtek, mert én balga nem vagyok képes kitalálni, hogy mit fog csinálni a *>#>@* a kormánynál. Azon kívűl, hogy mondjuk telefonál.....
Aktív témák
- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Hibás Lenovo ThinkPad P17 Gen1 20sq, 17,3" workstation notebook
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest