Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
A legszebb az hogy a fél országon így sunyultunk át :) Mindig kellett keresni valakit, akire rá lehetett tapadni -- a taktika tehát az volt hogy:
- ha van előttünk nem sokkal vki akkor gyorsan befogni
- lehetőleg két ilyen ''dummy''-t ( :) ) összeszedni
- ha lelép a dummy, akkor belassulni mint állat és várni a hátulról beelőző áldozatot, majd padlógáz és chasecam-et neki :)
Amikor besetétedett, akkor gázossá vált ez a taktika, mivel a tompított fény szar, és így deflektorral jöttünk :DDD Villogott is mindenki ezerrel de nem volt mit tenni. Pedig igazán utálok ilyen genya lenni, de ha nem volt más? :F Az volt a legszebb amikor az autópályán (az már nagyjából a biztonságosabb, majdnemhogy ''(we're) home free'' szakasznak tűnt), szóval az autópályán beelőztem vkit mert olyan lassan ment hogy csak na, és abban a pillanatban benyomta a deflektort ő is :) Köszöntem szépen, padlógáz és csá :) De hát én tényleg megértem... szar dolog, tudom: nekem is refivel jöttek szembe az út 50%-ában :DDD Csomó szembejövő amint elhagyta a dummy-t, azonnal rámklikkelt... :D Mire hazaértem kiégett a szemem. Rohadt M7 nagy részén meg nicns zöldség középen, szóval ott is nyomták nekem 3 sávból az áldást... Az autópályán egyébként félúton rájöttem hogy nem is olyan ''home free'' az, ugyanis ha egy zsaru beelőz, tuti végem, lekapcsol. Egyszerűen nincs mit tennem. Ha fennhagyom a refit, azért, ha lekapcsolom, azért :DDD Hát szóval naggyon vicces volt az út. Jó sztorizgatás lesz belőle. :))
Aktív témák
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest