- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Nem, speciel itt lett volna helyben, nálam a multi.
Előzményei:
5 hete le van fixálva, hogy mult hét szerdán kezdünk, és szombaton fejezzük be. oké, anyám azt mondta, hogy oké. Aztán jött az, hogy meghalt valamelyik rokon, akiről azt sem tudtam, hogy van. Kérdezte anyám, hogy megyek-e. Én mondtam, hogy nem. Indok: Mondta, hogy legalább megismerném a rokonaimat. Szvsz nem a legalkalmasabb időpont a rokonismerkedésre.
Aztán előjött egy olyan hülye ötlettel, ha nem megyek, nem lehet multi. Minek egy napra lecipelni a gépeket? Semmi értelmét nem látom. És mivel nem mentem, nem tarthattam. (Mert hogyha mentem volna, jobb lett volna, mert ugyanúgy egy nap.)
Aztán megbeszéltem, hogy egy héttel toljuk el. Ez meg is történt, sikerült eltolni. Most meg jött azzal, hogy toljam el csütörtökre a multit, mert holnap mehetünk lehet az autóért, és akkor csütörtökön mehet a dolog. Akor meg ugyanott tartunk, hogy 1 nap, felesleges lecipelni.
Aztán jött tőlem egy ilyen beszólás, hogy: ''Direkt tesztek nekem keresztbe állandóan? Egyáltalán lehet valami jogom ebbe a k***a életbe?''
Emiatt meg most meg sem engedi. Úgyhogy most én ordibálok, anyám ordibál. És még ő mondja, hogy meg vagyok sértődve, merthogy nem tarthatok multit.
Most úgy őszintén: Én minek kellek egy autó átvételéhez? Nem az én nevemen van, jogsim sincs, elleneztem is. Minek menjek akkor?
Na mind1.
Aktív témák
- Battlefield 6
- Futás, futópályák
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- SUSE Linux
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Háztartási gépek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED monitor topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- Fanatec Gran Turismo DD Pro kormánykerék , QR2 csatlakozóval ellátva gyárilag, Makulátlan, Garis
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- LG 49UJ6307 125cm-es 4K HDR wifi TV eladó (magic remote+konzol+govee fény opcionális)
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
- HP ProDesk 400, 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest