- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen USB töltőt vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Nos, egyszer elszállt benne a motor -- főtengelyen az egyik csapágy eltörött, motor beállt. Karcagról szereztünk egy másik motort ingyen nővérem barátjának rokonaitól ( :) ). Wartburg szétszed, minden ki belőle, minden letisztogat, rendberak. Csomó munka. (A porlasztó pl annyira ijesztően durván nézett ki hogy inkább két vérfarkas jöjjön velem szembe éjjel az utcán mint az. :D) Na szóval ''új'' motor be, szarakodás, aztán mégegyszer ki mert kuplung vmiért nem működött, rosszul mehetett a helyére. Utána véégre jó lett... kb. 3 hét munka után, a motorhibát megelőző javításokat leszámítva. Teletankoltam csomó pénzért, majd kb másfél hét használat után szépen jöttem hazafele az M7-esen úgy 100al amikro bummreccs motor lefullad. Leparkolok a ''meleg garázsban'' ( = leállósáv, éjjel, minusz celsiusfokok). Ráindítok, nem indul. Nézegetem mi van a motorházban... öt perc után átfagyva tudomásul vettem hogy nem látok semmi érdekeset. Minden jónak tűnik. (Szerencsére volt nálam vmi kis erős LED elemmel.) No jó akkor mégegyszer ráindítok. Elindul. Mondom hmm. Na jó akkor díszkivilágításban irány haza. Szerettek a többiek amint 4esben 30al döcögtem az autópályán :) Hazaértem. Másnap (vagy harmadnap?) elvittem szerelőhöz megkérdezni szerinte mi baja... beindítom a motort, mire odaértem mellé, ahogy a motorházba figyelt, már mondta hogy főtengely :) Az egyik csapágy. RUULZ :) Szóval jöhet bele a harmadik motor. De most inkább egy másik autón gondolkodom, meg azon hogy ezt megjavíttatni és megszabadulni tőle.
Egyébként rájöttem, tök poén vészvillogóval menni. Nem kell indexelni :))
[Szerkesztve]
Aktív témák
- PlayStation 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Windows 10
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- További aktív témák...
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Beszámítás! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G (8/512 GB) független, garanciás 210 000 Ft
- Beszámítás! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest