- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- MWC 2026: Megérkezett a Nubia Air Pro változata
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Nem tudom mit értesz pontosan a ''warezolás'' fogalma alatt, de én úgy használom a netet (DC++-t), hogy ami kell/érdekel azt letöltöm...már csak azért is, mert én az esetek 70%-ában egy programot használok 10x/1-2 hétig, s utána felé sem nézek (mert még sincs rá szükségem, mégse erre gondoltam, meguntam azt amire való, stb.).
Játszani gépen nem játszok, filmeket nem szoktam nézni, mp3-aim nagy része konzolos játékok zenéje. Ezeket originálban 10-15ezer Ft/album-ért lehetne kapni, persze úgy, hogy japánból megrendelem őket...valahogy nem vonzó a lehetőség :)). Ugyebár vásárlással ez ugyancsak drága mulatság lenne.
Ettől függetlenül az a meglátásom, hogy én nem warezolok: a netezésem nagy része ''böngészőhasználatból'' áll (sok-sok fórum, ilyen weboldal, olyan weboldal, stb.).
Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Klaus Duran: RCS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Drón topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arena Breakout: Infinite
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Bomba ár! Acer Aspire A315-56 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest