- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hatodik bétánál jár a Galaxy S25
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
vwpolopg
őstag
Valaki ismer megbízható törtaranyfelvásárló helyet? Ma 3-ból 3 helyen akarták átk*rni olyan jó magyaros módon
Hogy, hogy nem a mérleg mindenhol kevesebbet mutat mint a hitelesített patikai... 
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Van itt valaki aki régi belvárosi, körfolyosós házban, nagy belmagasságú (3m) lakásban lakik és gázkonvektorral fűt? Ha igen, fűtési szezonban kb.-ra hogyan szokott alakulni a gázszámla? Csak mert lenne jó árban egy ilyen paraméterekkel rendelkező albi, de a gáz miatt nem tudom bele merjek-e vágni...
-
vwpolopg
őstag
Kauciónak hívják azokon az oldalakon amiket néztem. 2 féle kölcsönzőt találtam, van a drága ahol netes utalással történik minden, az oldaluk is korrekt, cserébe az árak az egekben... nekem kb. 4 órára kell egy dobozos vw caddy szerű kisteher, nem akarok ezért vagyonokat fizetni... és van a közepes és olcsó kölcsönző, ahol készpénzes kauciót kell letenni, jellemzően 25-300 ezer közötti összegeket láttam, illetve ahol nem kérnek kauciót. Na egy ilyen kéne ami megbízható...
Szerk. Az lehet az összeg amit Te mondasz, bizt. önrész, de hatalmas a szórás...
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Nem találtam jobb helyet neki, remélem itt elfér.... tud valaki budapesten normális kauciómentes autókölcsönzőt ahol nem csesznek át és nem akarnak lehúzni? Találtam egy csomó olcsó helyet neten, de a weboldaluk alapján (egy félkezű vak ovis különbet szerkeszt...) nem nagyon bíznék egyikben sem... Köszi előre is

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- Gitáros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- i3-8100 és i3-8100T - stabil, gyors, megbízható - ideális otthonra vagy irodába
- Lenovo LOQ 15IRX10 i5-13450HX RTX5060 32GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Lenovo LOQ 17IRX10 i5-13450HX RTX5050 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Dell Inspiron 5502 notebook
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I W10 I Gari!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hogy, hogy nem a mérleg mindenhol kevesebbet mutat mint a hitelesített patikai...