- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple Watch
- iPhone topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
rauschie
senior tag
Most keménynek érzem magam. Megirtam a töri házidogát. Ez azért keménység, mert egyrészt ha nemirommeg, az három karó. másrészt tegnap este 9 óta dolgoztam vele vagy 15 órát, tegnap mareggelnyolckor feküdtem(ezt értelmezzétek
) de most kész. szépséghiba hogy 10es betümérettel irtam mint kiderült 12 helyett. Nembaj, örülhet a bácsi, így csak 6 oldalt kell elolvasnia 10 helyett
(btw elseje volt a határidó de csak most kezdett el komolyabban fenyegetőzni a tanárúr...) -
rauschie
senior tag
válasz
neduddki
üzenetére
Lehet hogy pármiliószor már megkérdezték, de te hogy írsz?
mármint. melléütések kevésbé vannak, inkább a betük sorrendje 'nincs rendben', szval vakon gépelsz tíz ujjal? gondolom nem szándékosan turkálod össze a betüket utólagosan
/ha én kezdek el vakon gépelni akkor inkább rossz betüket ütök mint a sorrendet kavarom meg, max 4 ujjamat használom, egyszer elkezdtem tanulni a tízujjas gépelést, anyum tanította egy időben, de az ASDF-JKLÉ rész végén meguntam.../jöhet priviben is v csak küldj el a francba
(én eddig probléma nélkül elolvastam mindent)
-
rauschie
senior tag
Jó estét!
Rajtam kívül ki van még olyan szerencsés helyzetben, hogy ötven méterre lakik a sulitól így holnap is tiszteletét teheti?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
rauschie
senior tag
Jó estét mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple Watch
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560M i5 11400 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG CHIEFTEC 750W
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Yoga Pro 9 - RTX 5070 - 64GB - multitouch laptopok! - LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.03.03)
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro Max 256GB használt Black Titanium 91% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) de most kész. szépséghiba hogy 10es betümérettel irtam mint kiderült 12 helyett. Nembaj, örülhet a bácsi, így csak 6 oldalt kell elolvasnia 10 helyett
/ha én kezdek el vakon gépelni akkor inkább rossz betüket ütök mint a sorrendet kavarom meg, max 4 ujjamat használom, egyszer elkezdtem tanulni a tízujjas gépelést, anyum tanította egy időben, de az ASDF-JKLÉ rész végén meguntam.../