Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Magisk
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rauschie
senior tag
Most keménynek érzem magam. Megirtam a töri házidogát. Ez azért keménység, mert egyrészt ha nemirommeg, az három karó. másrészt tegnap este 9 óta dolgoztam vele vagy 15 órát, tegnap mareggelnyolckor feküdtem(ezt értelmezzétek
) de most kész. szépséghiba hogy 10es betümérettel irtam mint kiderült 12 helyett. Nembaj, örülhet a bácsi, így csak 6 oldalt kell elolvasnia 10 helyett
(btw elseje volt a határidó de csak most kezdett el komolyabban fenyegetőzni a tanárúr...) -
rauschie
senior tag
válasz
neduddki
üzenetére
Lehet hogy pármiliószor már megkérdezték, de te hogy írsz?
mármint. melléütések kevésbé vannak, inkább a betük sorrendje 'nincs rendben', szval vakon gépelsz tíz ujjal? gondolom nem szándékosan turkálod össze a betüket utólagosan
/ha én kezdek el vakon gépelni akkor inkább rossz betüket ütök mint a sorrendet kavarom meg, max 4 ujjamat használom, egyszer elkezdtem tanulni a tízujjas gépelést, anyum tanította egy időben, de az ASDF-JKLÉ rész végén meguntam.../jöhet priviben is v csak küldj el a francba
(én eddig probléma nélkül elolvastam mindent)
-
rauschie
senior tag
Jó estét!
Rajtam kívül ki van még olyan szerencsés helyzetben, hogy ötven méterre lakik a sulitól így holnap is tiszteletét teheti?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
rauschie
senior tag
Jó estét mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Okos Otthon / Smart Home
- Vírusirtó topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) de most kész. szépséghiba hogy 10es betümérettel irtam mint kiderült 12 helyett. Nembaj, örülhet a bácsi, így csak 6 oldalt kell elolvasnia 10 helyett
/ha én kezdek el vakon gépelni akkor inkább rossz betüket ütök mint a sorrendet kavarom meg, max 4 ujjamat használom, egyszer elkezdtem tanulni a tízujjas gépelést, anyum tanította egy időben, de az ASDF-JKLÉ rész végén meguntam.../