Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
Új hozzászólás Aktív témák
-
> És rájöttem miért nehezebb megszokni az út ‘rossz’ oldalán vezetést : balra könnyebben fordítom a fejem.
Javaslok egy gyogytornaszt. (Tenyleg, nekem is volt ilyen, es te is ulo munkat vegzel, siman benne van egy nyaki porckorong-problema, ami rendkivul jol kezelheto rovid tornagyakorlatokkal, de ha belenyomodik az idegbe, akkor az oruletes fajdalommal jar.)
-
NoLF
veterán
az trükkös, mert 94-2000 között majdhogynem 3 féle civic is lehet
nekem 5gen coupé volt, '95ös - ezeket 92-95 között gyártották, már csak elvétve találni belőlük mert szétrohadt/szétütötték őket. aztán volt egy átmeneti "angol" civic, ami rover kasztiba honda motor-váltó-futóművet használt, nekem is volt kint ilyen, szerettem. ez ilyen 5,5 generációs civic kb 
aztán a 6. gen, '96-2001ig, ebből és az angolból esélyes még találni értelmes darabokat.egyébként én is kúton tankolok kenyeret, mint minden normális ember, csak én nem vagyok normális.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nekem 5gen coupé volt, '95ös - ezeket 92-95 között gyártották, már csak elvétve találni belőlük mert szétrohadt/szétütötték őket. aztán volt egy átmeneti "angol" civic, ami rover kasztiba honda motor-váltó-futóművet használt, nekem is volt kint ilyen, szerettem. ez ilyen 5,5 generációs civic kb