Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Maga a technologia szerintem oke, ha nem csesznek el semmit, mukodik. Azert a '60-as evekben is boven epultek mar nehany lakasos, lapos tetos tarsashazak, mi is olyanban laktunk korabban, a lakas ott sem azott be.
A klima sajnos must have. A hoszigetelesunk eleg jo, meg nyilvan termel hot az itthon let (fozes, nas, szerver, megy 1-2 laptop vagy asztali szinte mindig, vilagitas, erosito, ilyesmi - nem vagyunk benne a rezsicsokkentett delejkeretben
), hogy nem nagyon futunk. Szoval eddig annyira enyhe volt a tel, hogy tobbe kerult a nyari hutes, mint az elmult ket honapban a futes. -
Vérboci
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
"én egyedul azert gondolkozom el rajta, hogy legyen valaki, aki 90 evesen majd tisztaba tesz"
erre nehéz mit mondani...
azt még elárulod, nekem, hogy mennyi idősek vagytok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Projektor topic
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- World of Tanks - MMO
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i7-11850H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), hogy nem nagyon futunk. Szoval eddig annyira enyhe volt a tel, hogy tobbe kerult a nyari hutes, mint az elmult ket honapban a futes.