- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Maga a technologia szerintem oke, ha nem csesznek el semmit, mukodik. Azert a '60-as evekben is boven epultek mar nehany lakasos, lapos tetos tarsashazak, mi is olyanban laktunk korabban, a lakas ott sem azott be.
A klima sajnos must have. A hoszigetelesunk eleg jo, meg nyilvan termel hot az itthon let (fozes, nas, szerver, megy 1-2 laptop vagy asztali szinte mindig, vilagitas, erosito, ilyesmi - nem vagyunk benne a rezsicsokkentett delejkeretben
), hogy nem nagyon futunk. Szoval eddig annyira enyhe volt a tel, hogy tobbe kerult a nyari hutes, mint az elmult ket honapban a futes. -
Vérboci
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
"én egyedul azert gondolkozom el rajta, hogy legyen valaki, aki 90 evesen majd tisztaba tesz"
erre nehéz mit mondani...
azt még elárulod, nekem, hogy mennyi idősek vagytok?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), hogy nem nagyon futunk. Szoval eddig annyira enyhe volt a tel, hogy tobbe kerult a nyari hutes, mint az elmult ket honapban a futes.