Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Cikk mehet is a HR-nek...
"A bíróság most kimondta, hogy a kirúgott férfit megilleti a „véleménynyilvánítás szabadsága”, illetve hogy a hétvégi rendezvényeken való részvétel megtagadása „alapvető szabadság” a munkaügyi és emberi jogi törvények szerint is, és nem indokolja az elbocsátását."
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
és ilyenkor nem illik beleröhögni a közvetlen felelős arcába, és mondani, hogy nincs az az isten, hogy ezen részt vegyél?
-
lenox
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ez melyik orszag? Nyugati kulturaban, ha azt mondod, hogy a halotarsad hozzaert a seggedhez, az millio dollarokba tud kerulni a cegnek. Nagy resze amugy halalfejes szerintem, en biztos, hogy szabotalnam.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nálunk bejelentette a cég, hogy azoknak a termékeknek a gyártását, amik miatt viszonylag előnyös helyzetben voltunk a piacon, azt áthelyezi a vadonatúj, festéktől ragadó indiai gyárba(egyrészt mert a rúpia nem is olyan erős mint a forint, és az indiai szakemberek is szinte ingyen dolgoznak, másrészt nincs energiaválság) szóval 180 emberből 90-100-nak aviszontlátásra, a többi meg attól függ hogy milyen vevőket sikerül összevadászni nagy kapkodva. Karácsony előtt ez majd lezongorázódik, hogy ki megy ki marad. De most még járjon be mindenki addigis profitot maximalizálni.
De ez mondjuk semmi mindazokhoz képest amit leírtál

-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Én a helyedben szimulálnék egy kovidot :)
Amúgy ilyenben nekem is volt már részem sokszor, de abban, hogy nem visznek, és nem fizetnek mindent, csak egyszer, kb. 2011-ben, amikor full szopóágon volt a bankszektor...
De a jéghegy csúcsa a franciaágy. Az mindent visz, hogy a szőrös horkolós, dagadt kollégáddal egy ágyban alhatsz :)
Amúgy én szoktam élvezni a csapatépítőket, de hát ez persze azért a csapaton is múlik... :)
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
amit leírtál az nem csapatépítő, hanem kihelyezett iroda

én még sose nem voltam olyan helyen, hogy kötelező a csapatépítés és nem is szeretnék olyan helyen dolgozni, annak ellenére, hogy nem nagyon szoktam kihagyni ezeket, bár olyanon se nagyon voltam még, hogy azt kellett bizonygatni, hogy ez a világ legjobb cége, a leginkább munka related az volt, hogy csináltunk egy negyedéves stickerezős priorizálós planninget 3 órában, érkezés után egyből, annyit még be lehet áldozni másfél napra

legutóbb pl. az volt (nem a fenti cég, egy másik), hogy a cég szervezett buszt, de aki akar mehet külön. alapvetően péntek szombat progi, de páran péntek este eljöttünk. azon kívül, hogy a kollegáid vannak körülötted nem nagyon volt szó melóról.
ha véletlen szeretnél android fejlesztő lenni, nálunk van hely

ha bármi más szerettél volna lenni, akkor a nyáron lett volna
-
kraftxld
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nálunk sokkal kulturáltabban intézik, de mondjuk az én kecském tuti pont az ilyan csapatépítő alatt fialna és nem tudnék menni

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest