Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
A biztonsági öv is hitkérdés, mai napig óriási a be nem kötők tábora, mert csak. Balesetet is meg lehet úszni öv nélkül. Van aki sose köti be, még is ép.
A műanyagégetés is káros és egészségtelen, mégis csinálják tízezrek, tegnap nálunk a belvárosban majdnem okádva fulladozott sokezer ember, csak mert egy borsóagyú ősember műanyagot égetett. Lett következménye? Semmi.
A mekis zacskók, dobozok, papírok se szépek, se jók az út mellett szétdobálva, mégis rendszeresen szét van.Az emberiség egy része valahogy furán van bekötve, vagy nem tudom mi lehet az oka, hogy ragaszkodnak a saját világukhoz miközben körülöttük már világosság van, ők beleragadtak ebbe a hitkérdéssé emelt hiszem nem hiszem történetbe. Kikérik maguknak hogy laposföldeseknek hívják őket, de a vírusban meg az oltásban nem hisznek. Van most két kolléga akik nem oltattak, de hetekre kiesnek, egyikkel hosszan vitáztam, a legfőbb érve az volt hogy úgyse tudom meggyőzni, akármilyen bizonyítékot mondok, ő abban hisz hogy immunrendszer meg jóisten. Ha meg kell halnia úgyis megfog, de ő évek óta még nem is köhögött. Na most 4 napja nem tud felkelni az ágyból. De garantálom hogy még így se lehetne meggyőzni, sőt már csakazértsem.
-
válasz
Vérboci
üzenetére
Hát én ép teát iszok már 5 napja, és remélem hogy minél előbb lesz szaglásom.
Azért ez nem olyan mint gondolod, lesz aki oltva is szentelt víz, és sokan akik oltatlanul is nátha kb.
Azt meg mivelhogy nincs tömeges tesztelés antitestre ingyen, nem tudjuk hogy egyébként már elkaptuk e korábban.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ASUS ROG Falchion Wireless 65% Bolti ár:70k INGYEN FOXPOST
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest