- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
rushty
üzenetére
Ott én is, úttörőtáborban. 12 évesen igen jó buli volt. Mondjuk ideológiai részre rohadtul nem emlékszem, szerintem nem is volt, csak arra, hogy mocskos sokat kirándultunk, egész nap pingpongoztunk, meg volt számháború. Mondjuk azóta párszor jártam szlovákiában is, meg egy jóbarátom mostanra a cseheknél lakik.Ő már pár éve tudott valamit...
Ja, meg Bleki tudna mesélni onnét az északi végekről, ő még bevásárolni is átjár, de talán még tankolni is. Mint fél salgótarján, kb.
p
-
válasz
rushty
üzenetére
Ó azok a régi szép idők...
Nem sok mindent lehetett náluk kapni, de amit igen, arra aztán nagyon protektívek voltak...
Vettünk csaptelepet '89-ben Kassán, és a határőrök nem akarták kiengedni az országból. Azt mondták, hogy ez műszaki eszköz, és fém, és azt nem lehet kivinni.
Aztán a harmadik próbálkozás után visszamentünk pár száz métert, kidobtuk a csomagolást, és elrejtettük az egészet az én kabátujjamban, merthogy a gyereket úgyis békénhagyják. Ezt persze tudták a cseszkó határőrök is, de mosolyogva átengedtek. Így működött a cocializmus, és a kgst...Aztán még 10-20 éven át lesajnáltuk őket, de bizony már rég lehagytak, és a kanyarból integetnek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Használt Apple A1243 EMC2171 német kiosztású vezetékes billentyűzet / 12 hónap jótállás
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 86% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest