Hirdetés
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- One mobilszolgáltatások
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Na most sajnáltam csak meg igazán az angol felső középosztályt, hogy milyen nyomorban élnek, még óvodára se telik...
Tök igaza van akkor A Hőn Szeretett Legfőbb Vezérünknek, miszerint kisországunk hálátlan lakosai valójában luxuskörülmények közepette panaszkodnak.
Tehát akkor ha jól értem azért költözünk külföldre, hogy ott a magyar fizetések többszöröséből ne lehessen kijönni anyagilag, mert 1 vagy 2 szolgáltatás irreálisan túlárazott? Vagy nem tudom.
Az mihez kezdjen aki pillanatnyilag gyermektelen, egyedülálló munkanélküli? Kell már az angoloknak utalnia a brexitre, vagy még elég ha az állásinterjúkra utazgatásra bassza el a végkielégítés maradékát? Tudom, tudom, minden az én hibám. -
EQMontoya
veterán
Csak Londonban, ami a UK legdragabb varosa. Es varoson belul mar valoszinuleg boven nem vagytok benne abban a 10%-ban, valoszinuleg a 20%-ban sem.
Es ez nem beszolas, egyszeruen ez van, BP-n is.Valoszinuleg 500 nettoval orszagosan mar boven a top 10%-ban keres az ember, BP-n meg nagyon nem.
BP-n meg a nettoban 7 jegyu jovedelemmel sem vagyok benne biztos, hogy benne vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest