- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kívül iOS, belül iPadOS futhat az iPhone Ultrán
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
A következetességet, a józan észt hiányolom. Mert ez olyan találgatós próbálgatós kísérletezgetős játéknak tűnik. Egyszer ez a jó, máskor az. De valójában egyik se.
Január óta nincs munkám, szóval ilyen pár hét alatt buktam ennyit téma nekem kicsit másképp néz ki. Igaz, nekem nincs gyerek, nekem max nagyanyámról kell gondoskodni, akit megint ugye elsők közt zártak be hermetikusan egy idősotthonba, ahol azóta százával mutattak ki fertőzötteket, amit a hermetikusan lezárt intézetbe csak mégis bevitt valaki, bár eddig ő megúszta.
Nem tud valaki egy jó állást ahol keveset kell dolgozni sok pénzért? Menjek politikusnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Microsoft Excel topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen autót vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Einhell akkumulátoros fűnyíró eladó!
- Bomba ár! Panasonic CF-20-2 Tab+Laptop: i5-7G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E15 G2 - i7-11G I 8-16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest