Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
HI!
mar jo ideje nt-sztem mikor egyszer csialni kellet egy jatekra valo gepet, w95 kerul ra, 1nap alat 2x nyirtam ki, pedigsemmi mast nem csinltam vele, mint ami az nt-nel megszokott volt:- ))) /a gep nt alatt tejjesn stabil volt, az miutan a srac kiszallt belole nam meg sokaig konyvelet:- )))/
udv
neduddki
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
A vistáról nem tudok nyilatkozni, de én is úgy vettem észre, hogy a legstabilabb oprendszere a Microsoftnak, amit home user választhat, az XP

Ebben már szükség esetén működik a rendszervisszaállítás, ritkán halálozik el kéken a többihez képest, úgyhogy bevált
Persze a legfontosabb hibajelzés még ebből is kimaradt, de gyanítom a Vista-ból is kimaradt:" General Failure! Please replace User!"

Vénség: Ugyan csak néhányszor volt szerencsém notihoz, de mindig sírba tett, hogy nem tudtam megszokni a taperolást - valahogy nem tudtam egészen intim viszonyba kerülni a géppel
Viszont a pöcökegér...

Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- NBA és kosárlabda topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Linux kezdőknek
- Battlefield 6
- Horgász topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Fitbit Versa 4 okos óra
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest