Hirdetés
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Nem kell túlspilázni, nekem valami ezer éves samsung van 24/7-es üzemben vagy 7-8 éve, már a második éve, volt már, hogy véletlenül teleraktam, többször is. Teszi a dolgát, ha meghal, akkor sincs semmi, csak a rendszer van rajta, rághostolom egy másikra az image-et. Rég kiszolgálta az idejét, de elpusztíthatatlan, pedig akkoriban is olcsó volt. Amúgy ezekből az első szezonos samsung evokból nekem sem halt meg még soha egy sem, pedig megy a családban pár. A legfiatalabb is több ötévesnél, szerintem, mert amit néhány éve utoljára vettem, az is már használt volt.
Nolfi: Nálunk a kutya lopkodta a paprikát (labrador-vizsla). Körülnézett, ha úgy látta, nem látja senki, egy ugrással bent volt a kertben (nem volt magas a kerítés, mert tudta, hogy tilos), óvatosan odatipegett, leszedett egy nagyobb paprikát, óvatosan ki, hopp, kerítés, majd jóízűen elfogyasztotta. Többször is rajtakaptuk, de nem volt szívem lebuktatni, vagy leszidni, annyira óvatos volt.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell - U2715H / 27" / UHD: 2560x1440 / 60 Hz / IPS
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- ÚJ egy bontatlan Apple AirPods 4 ! 1 ÉV APPLE GaranciA ! HK66P9Q0KT
- Új csak KIPRÓBÁLT! ASUS ROG XBox Ally X kézikonzol (gyári gari 2028.12+ gyári ASUS táska!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest