- One mobilszolgáltatások
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Ha videojátékban újra lehet éledni, a telefonpiacon is!
- iPhone topik
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fokukac
üzenetére
na, közben rájöttem, hogy ez a csoda Youtube Music a Chromecast audio-n valószínűleg azért szól ilyen szarul, fátyolosan, mert átkonvertálja az egészet 48 kHz-es mintavételi frekvenciára... Van egy audiolab erősítőm, amiben van DAC is, és kiírja a mintevételi frekit, és normál esetben (usb-n ráugva) 44,1 kHz, mint a CD, de Chromecast audio-ról 48 kHz. Ami semmilyen tekintetben nem egy audio szabvány...
Tehát átkonvertálja, és lehet, hogy ezért halkabb, és kevésbé dinamikus. Vagy egyszerűen a CCA nem bírja az AAC kódolást.
Ez azért érdekes, mert simán mobilon nem éreztem minőségbeli különbséget a Google Play Music és a Youtube Music között, de így elég szembeötlő a dolog. Sőt, a Google Music annyira jól szólt, hogy nem igazán éreztem különbséget a között és a Tidal között. Itt viszont erősen érződik.Brilliáns, hogy a világ legnagyobb cége, a saját ökoszisztémáján belül ilyenekbe fut bele, és szerintem nem is tudnak róla. Annyira kis hányada a tevékenységüknek, hogy leszarják.
-
válasz
fokukac
üzenetére
Egy update erről a Google Play Music => Youtube Music váltásról.
Nagyon népszerű a dolog a júzerek körében...
A rating-je 4,5-ről leesett egy picit... Amíg azok használták, akik önként választották, addig kvázi magas volt. Aztán átkényszerítették a régi user-eket szeptember-október folyamán, akik látták, hogy ez bizony egy fos.

mára már 2,7 a rating-je.
Ez aztán egy sikertörténet...
kíváncsi vagyok, mikor szüntetik meg.Illetve, hogy üzletileg ellensúlyoz-e a sok-sok millió potenciális új ügyfél, amit a youtube márkanévtől várnak; cserébe azért, hogy felb*sszák a 20 millió korábbi fizető user-t
De az újaknak is gondolom, jó reklám lesz majd a 2,7-es rating

-
EQMontoya
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
A Google-nél hetente új termekstrategia van. A hire-t is lelőtték, pedig eleg sok cég fizetett érte és használta interjúztatáshoz.
Egyebkent itt térnék vissza arra, hogy egy iPhone azert tartja az árát, mert a megvasarlas utan 3 évvel meg biztosan működni fog rajta minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Robotporszívók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Gyúrósok ide!
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Crimson Desert - Íme a végleges gépigény
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Diabetes - Cukorbetegség
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Apple iPhone 13 128 GB Black 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GIGABYTE GS27QCA VA Gaming Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest