Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ez érdekes kérdés. Jómagam is úgy használom hogy a legkevesebbet izzadjak - és ez bizony 1 bites beállítás, nincs mit tenni. Hiába jelent 5-10°C egészséges felüdülést sokaknak amikor az én szervezetem még meggyulladás közeli állapotban van. Csak 20°C körül minimalizálódik a verejtékezésem ami a kocsi fekete belterében még elállni sem képes. Biztos vannak sokan akiknek a komfortérzetük szintén ezt kívánja.
(#67306) EQMontoya: a gyújtótrafója is sokkal több áramot nyom el egy indításra mintha menne órákat.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Valóban csak két opciót ismernek az emberek a klímával kapcsolatban.Így vagy az van,hogy széjjel fagyunk a 15fokban vagy izzadunk 35fokban (ez utóbbi annyira nem zavar)
És amikor beállítom egy értelmes hőmérsékletre mondjuk 26fokra,akkor meg jönnek a beszólások mi f@szom elromlott ez a sz*r -elvileg értelmes emberről beszélünk (papíron legalábbis) -
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Munkahelyemen nem csak a klímával, hanem a villanykapcsolóval is ugyanezt csinálják. Pedig az tényleg kétállású, mondhatni nagyon egyszerű szerkezet. Mégis felkapcsolva hagyják a neon-t olyan helyiségben ahol nem is tartózkodnak. Próbáltam magyarázni hogy mégis melegíti a teret nyáron, ami nem előnyös, meg az áramot sem érdemes pazarolni. Válaszok: "Kiég ha kapcsolgatod. Ha bemegyek sötét van, semmit nem látni. Azért mert csak. Te fizeted?" A poén hogy tanult, MSC, BSC vagy OKJ végzettségű emberekről beszélünk. De már odáig fajult a dolog hogy egyik kollegina celluxszal leragasztotta a kapcsolót, mivel folyamatosan lekapcsoltam a villanyt. Itt éreztem hogy a klíma témát a menopauzás hölgy részére el sem kezdem magyarázni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest