- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- One mobilszolgáltatások
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
adalbert1
üzenetére
A Varier-en folyamatosan tudod változtatni, hogy mire terhelsz. Kicsit térdre, kicsit hátra, hintázol, felrakod a lábad, etc. Nem statikus pózban ülsz, hanem mindig máshogy.
Nekem ez megoldotta a kezdődő csuklóbántalmakat, a bekötött nyakizmokat, etc. Azóta semmi gondom. Most még veszek egy állítható magasságú asztalt, mert ülve nem nagyon tudok gondolkodni.
Sporttal tudsz segíteni egyenként magadon, de nem annyira egyszerű. Például a futás nekem nem segített a nyakamon meg a csuklómon.
-
parandroid
félisten
válasz
adalbert1
üzenetére
Ülőmunkát hosszú távon szerintem csak sporttal tudsz kompenzálni. Hátra különösen oda kell figyelni, illetve gerinc körüli izmok, core, és kissé meglepő módon mellizom! Yoga remek dolog, ki kell mazsolázni a derék-hát erősítő lazító gyakorlatojat, és ebből akár egy napi rutint összerakni 5-10 percbe, akár naponta többszöri végrehajtással. Súlyzós edzés, crossfit is jó lehet, itt sem árt a gyakorlatok fókuszára figyelni, illetve mehetnek a saját testsúlyos core-gyakorlatok is.
Összességében nem árt egy jó szék, de önmagában akármilyen csúcstechnológia lófaszt sem ér, ha beleülsz reggel, és késő délutánig fel sem állsz. Ugrálj fel, amilyen gyakran csak tudsz, járkálj, lazíts, nyújts, többet érsz vele, mint egy félmilliós csodaszékkel.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Fitbit Versa 4 okos óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi