Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát ezzel nehéz vitatkozni. Sőt a 28 kunás 2,5 decis bitter lemon is olcsóbb a boltban valószínűleg. Meg az Iglo kapitány halrudacskái...

-------------
Bleki: mondom, ez a "megéri" elég szubjektív kategória. Olyan értelemben megéri, hogy Dalmácia szerintem sokkal-sokkal szebb mint az Isztria, más a tenger színe, más a táj, más a növényzet, és más az idő (bár az neked nem számít, mint tudjuk, Te úgyis viszed magaddal a vihart
)
Persze a 800 km az 800 km. A múltkor egész ügyesen trükköztem amúgy Bosznián át, nem volt lassabb, de az autópályadíj nagy része úgy kimaradt, meg ott az üzemanyag is sokkal olcsóbb.
De amúgy a horvátok autópályadíja szerintem világbajnok, az biztos. Pláne, hogy tele van minden lezárással, ráadásul indokolatlanul állandóan 80-as és 100-as korlátozások jelennek meg az eelektronikus táblákon, persze mindenki hasít 160-nal...
Oké, a turisták kifizetik az autópályadíjat, de nem tudom, a helyiek kapnak-e valami extra kedvezményt, de a helyi átlagfizetésből nem jön ki tízszer a Ploce-Zágráb oda-vissza
Új hozzászólás Aktív témák
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest