- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
rám rámvillogtak tegnap az M5-ön, mikor este jöttem vissza a nagyfaluba... 135el előztem egy 125-el robogó másik kisteherautót. nem tudom, mire gondolt a kedves BMW tulaj, a villogás hatására egyszercsak megnyomom a híres turbo boost gombot, és elszállok előle? faszért nem lehet elhinni, hogy az előzés egy folyamat, amibe beletartozik az is, hogy épp mellette vagyok a másik autónak? ezt már messziről láthatta, hogy nem viccből vagyok a belső sávban. ha akarom, felmegy a proace 170ig is egyébként, de azért ahhoz már kell egy kis idő. és ez annyiszor megtörténik... tényleg mire gondolnak, ha rámvillog, majd jól megijedek, és azonnal padlógázt nyomok? attól még várnia kell, mert nem fog eltűnni mellőlem az előzendő...
másrészről pesze millió mazsola van, aki teljesen indokolatlanul van a belső sávban, vagy előzés után szépen ott marad akár egy kilométeren keresztül is... na azokat sem értem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Máris kezeli nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- BestBuy ruhás topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lexus, Toyota topik
- Gyógymatrac / matrac
- További aktív témák...
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller Alza 2027.12.10-ig garancia, számlával!
- PowerColor Red Devil RX 6900 XT Ultimate (XTXH chip) - Full dobozos, gyári kártyatámasszal
- Bomba áron GIGABYTE G5 /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- ASUS ROG Swift PG32UCDM QD-OLED 4K 240Hz gamer monitor eladó / BOLTI ÁR 500E+
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 3: i3-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest