Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fokukac
üzenetére
Most egy PDF-re próbálok vízjelet rakni az új Acrobatban. Bazzeg. ketten keressük 15 perce, hogy hol van ez a menüpont vagy tool, vagy mi a faszom.
De most meglett.
Ha jobb oldali tool shortcut-on az edit pdf-re klikkelsz, akkor oldal megjelenik a szerkesztés menü, plusz felül is (!) bejön egy csíkocska, ahol az egyik legördülő menüből kiválaszthatod. Amúgy a sima elérhető menüben nincs benne.
Bazzeg, 12 éve használom a nagy acrobatot (nem a reader-t) a kiküldendő céges doksikhoz, és nem találtam meg, csak a keresővel ezt a funkciót.
Agyrém...
Csókoltatom a fejlesztőket most már, de tényleg.
Egyértelműen visszefele fejlődik a számítástechnika... -
Viszlát
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Ezt én sem értettem egyébként, kit zavart az a gomb, hogy el kellett dugni egy menü alá? Merthogy van egy olyan megoldás is, hogy Draft/Attachments/Remove all, ami három kattintás egy helyett, nyilván nem világvége, csak érthetetlen a változtatás. Írj nekik!

(#62402) bitpork: legközelebb ha a magyarországi rendszerre panaszkodsz majd jusson eszedbe, hogy azzal intézted el a témát, hogy kit ismersz...
-
szőröscica
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
En is megkaptam a 2016-ot par hete, vannak benne jobb es rosszabb dolgok a 2010-hez kepest.
Osszessegeben szerintem rosszabb, szamomra kevesebb jo ujitast hozott (pl. outlookban fajl csatolasakor van egy dropdown, ahonnan valaszthatsz a legutoljara hasznalt fajljaid kozul), mint amennyi kenyelmetlenseget okoz (tablazatformazas megkurtitva outlookban, illetve ugyanazon fajl megnyitasa eseten lenyegesen nagyobb memoriahasznalat Excelben).
Engem a design is idegesit, kulonosen Outlookban, nagyon tagolatlan az egesz, alig van kontraszt. A Lync is jobb volt, mint a Skype.
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- -40% ÚJ DOBOZOS Lenovo Thinkpad T14 Gen 5: Ultra 7 165U/32GB DDR5/512GB/400nit/5MP/vil.MAGYAR bill.
- -300e Ft KEDVEZMÉNY:ÚJ Lenovo Thinkpad T14 Gen 5:Ultra 7 165U/64GB DDR5/512GB/400nit/vil.MAGYAR bill
- iPhone 16 128GB Független Karcmentes/2028.12.30.Gar./Akku 100%/p4665
- Intel passzív csúcsgép: 4,7 GHz Intel i7 1255U, 10 mag / 12 szál barebone
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest