Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Pontosan nem tudom mikor adták nálunk, de mindenesetre én néztem. De én néztem a Kórház a város szélént is, meg a Nők a pult mögött -et is. Akármikor is adták
Hogy sokra nem emlékszem belőlük az egy dolog.
Amúgy vicces, hogy ha azt mondod kórházsorozat, a mi generációnknak Sova dokiék ugranak be, a kissé fiatalabbaknak a Klinika, a még későbbieknek a Vészhelyzet, a gyerekeknek meg Ház doki meg a Grészklinika. Meg az is megérne egy misét, hogy kinek mi maradt meg hangulatban ezekből. Hogy a városszéliből nekem pl. az, hogy olyan higgadt, kissé vontatott mederben mentek az események, a feketeerdeiben mindig minden muskátli meg fűszál élére volt vasalva, és mindig mindenki felhőtlenül boldog volt, a vészhelyzetben mindig folyt valami testnedv és mindig mindenki rohant kapkodott, Ház mesterben a szarkazmus mindenek felett, a legutolsót meg már nem is nagyon néztem, vagyis egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Hogy sokra nem emlékszem belőlük az egy dolog.