Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Erősebb lapkakészlettel frissült az Ulefone Armor 34 széria
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asszem 200 körül volt a fényezés két elemre, kb. 200 az új lengőkar, valamennyi a lézeres futóműállítás mind a négy kerékre, meg a trailer költsége. Nekem annyit kellett csinálnom, hogy a végén aláírtam egy papírt, a Citroen minden mást elintezett. Én nem beszéltem a biztosítóval.
-
EQMontoya
veterán
Ez gondolom az, amit szamla alapjan kifizetnek, es ennek felet-harmadat ajanlanak?
Értelmes esetben fölémennek, mert nyilván jobban megéri nekik is kifizetni 300-at számla nélkül, mint 450+áfát.
Nálam nem volt ennyi eszük, bár az is benne van valószínűleg, hogy ha régi autója van a parasztnak, akkor szemetebbek, mert "úgyis kell neki minél hamarabb az autó, valószínűleg nem tudja meghitelezni a javítást, tehát elfogadja a kevesebbet is".Elég szar az egész rendszer amúgy, mert pl. a javítás idejére kiesett napokra nem kötelesek fizetni, még az adott napokra eső súlyadót/biztosítást/autópályamatricát sem, pedig ha ezt csengetniük kellene, meg napi valami fix pénzt az autóhiányra, akkor sokkal rugalmasabban kezelnék a dolgot.
Az meg azért valahol mégiscsak nonszensz, hogy két hétig nincs kocsim, aztán addig zsebből közlekedek, ahogy akarok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Omen RTX 3070 8GB GDDR6 Szép Állapotú Eladó!
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest