- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asszem 200 körül volt a fényezés két elemre, kb. 200 az új lengőkar, valamennyi a lézeres futóműállítás mind a négy kerékre, meg a trailer költsége. Nekem annyit kellett csinálnom, hogy a végén aláírtam egy papírt, a Citroen minden mást elintezett. Én nem beszéltem a biztosítóval.
-
EQMontoya
veterán
Ez gondolom az, amit szamla alapjan kifizetnek, es ennek felet-harmadat ajanlanak?
Értelmes esetben fölémennek, mert nyilván jobban megéri nekik is kifizetni 300-at számla nélkül, mint 450+áfát.
Nálam nem volt ennyi eszük, bár az is benne van valószínűleg, hogy ha régi autója van a parasztnak, akkor szemetebbek, mert "úgyis kell neki minél hamarabb az autó, valószínűleg nem tudja meghitelezni a javítást, tehát elfogadja a kevesebbet is".Elég szar az egész rendszer amúgy, mert pl. a javítás idejére kiesett napokra nem kötelesek fizetni, még az adott napokra eső súlyadót/biztosítást/autópályamatricát sem, pedig ha ezt csengetniük kellene, meg napi valami fix pénzt az autóhiányra, akkor sokkal rugalmasabban kezelnék a dolgot.
Az meg azért valahol mégiscsak nonszensz, hogy két hétig nincs kocsim, aztán addig zsebből közlekedek, ahogy akarok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- XPEnology
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen monitort vegyek?
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest