- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
bitpork
üzenetére
Nope, csak egy csomó minden változik, új problémák, új kihívások. Azért nem kívánkozok vissza abba az időbe, amikor a soproni osztálykiránduláson felszállt a géppuskás határőr a kirándulóbuszra, mert túl közel mentünk a határhoz, és a kis köcsög negyedikesekben nem lehet ugye megbízni, még a végén dobbantanak a zöldhatáron. A szépen gereblyézett határsávon, a többszörös szögesdrótakadályokon, a tornyokban figyelő őröket kijátszva, és az aknamezőn keresztül, ugye. Persze én öreg vagyok, én még voltam Csehszlovákiában (!) is úttörőtáborban. Emlékszem, akkor egy világ omlott össze bennem. Mindig azt hittem, hogy a számháború valami hihetetlenül izgalmas dolog, de életemben olyan unalmas és eseménytelen órákat nem éltem át, mint akkor, valahol Prága környékén, az erdőben. A saját két társamon kívül embert nem láttam, olyan volt az egész, mint egy nyolc hektáron játszott bújócska. Szerencsére néhány óra múlva lefújták, de arra máig nem emlékszem, hogy szedtek minket össze a végén, vagy hogy ki győzött...
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo 14 Slim5 WUXGA OLED 620nit Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 1TB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Garancia
- Samsung S24 ,Fold 4 , A55 ,S21 FE, S20 Ultra Hibás
- i7 / 3070 / 32gb DDR5
- Samsung Odyssey G9 S49CG934SU Monitor
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-3740QM I 16GB I 500GB I 15,6" FHDI Nvidia I Cam I W10 I Garancia
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Apple iPhone 6/6 Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LOQ 15IRX10 i5-13450HX RTX5060 32GB 1000GB Teljeskörű garancia
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest