Hirdetés
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tothgera30
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Hasonló a mai sztorim, bringával nyomtam egy edzőkört, 30km már volt a lábamban, városon át két kisteherautó mögött jöttem egy darabon, majd ők lehúzódtak, és egy fehér SX4-es mama került elém. Itt kezdődtek a problémák. A hölgy zebránál nyomott egy satut, pedig senki sem jött, de mivel 4 irányú elágazás volt, alaposan körülnézett. Lassan elindulva haladt stabil 30km/h-val, majd a következő satu a pékség előtt (innen köszönöm neki) következett, se index, semmi, csak megáll. Jobbról mellé értem, mutattam neki hogy az indexkar arra van hogy használják. Bár minden nap meglep hogy átlag gyalogos mennyire nem tudja felmérni a sebességem, simán kilép, átmegy, még csak nem is zebrán, hanem bárhol. Persze általában én vagyok az elvetemült, gyorsan közlekedő állat, mert biztos versenyzek (terepgumis 29er).
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Ez nem elnézhető szituáció volt, hanem egy millimétereken múló necces helyzet. A gyalogosok már a zebra felénél haladtak. Ez egy mindenki által jól ismert, reggel 7:30 és 8:00 között zsúfolt, forgalmas, gyerekek által használt gyalogátkelő, ahol csak akkor tudsz elnézni valamit, ha vak vagy. T alakú útkereszteződés, 1-1 sáv, iskola, játszótér.
Ahol nem vágtatok át mint egy barom.Egyébként se belerúgtam, hanem ő jött nekem. Gyakorlatilag elütött. Kész. Rendőrt kellett volna hívni. Legközelebb megteszem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Xbox Series X|S
- Formula-1
- Assetto Corsa Rally
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Path of Exile (ARPG)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Premier dátumot kapott az Atomic Heart negyedik, egyben utolsó kiegészítője
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- iPhone Air 256GB BONTATLAN (1év Gyártói Garancia) - AKCIÓ
- Dell Precision 7550 i7-10850H 64GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest