Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Ja, azt el is felejtettem írni, hogy kicsit olyan érzés beülni, mint egy fürdőkádba: minden irányból passzos, de legalább nem látsz ki belőle. A magad mögé ülésbe sejtettem, hogy belekötsz, mondhatni előcsomóztam neked a kákát takarosam. Amire célozni próbáltam, hogy hátul a két szélső ülèsen még az én nem kimondottan gigantikus alkatomhoz sem jár fejtér, konkrétan félrefordított fejjel lehet csak elférni, középső ülés meg nincs, csak azt hazudják. Egyszer mentünk vele öten vagy öt km-t, utána inkább két autóval jártunk ki melóhelyről ebédelni.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Path of Exile 2
- Eredeti játékok OFF topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest