Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- MWC 2026: Vitrinben itt a Nothing Phone (4a)
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
válasz
gaborbol
üzenetére
Nemreg ramdudaltak, mert 35 mph korlatozasnal mertem 37 merfoldel menni a kulso(!) savban, de a parasztja siman blokkolja a teljes savot, mert var, hogy bekanyarodjon a Dunkin Donut drive throughba hiaba tokures a parkolo. Minden nap van valami pedig csak 3.5 merfoldre van az ovoda. Floridaban mindenki megy amerre lat, voltal mar itt, emlekezhetsz ra

-
parandroid
félisten
válasz
gaborbol
üzenetére
A minap én is eltűnődtem a vezetéssel kapcsolatban valamin. No fel azért nem húztam magam, maradok zen a volán mögött, de az utóbbi időben azért foglalkoztat a kérdés, hogy vajon miért ál szinte kivétel nélkül mindenki a féken, ha áll a kocsisor. Teljesen mindegy, hogy lejt-e az út, hogy automata-e az autó, amit vezet, vagy start-stopos-e, _minden_ féklámpa világít, ameddig a szem ellát. Szerintem engem ki is néznek egy kicsit maguk közül, mert én aztán semmilyen pedállal nem fogom strapálni magam, ha meg lejtőn vagyunk behúzom a kéziféket. Lassítani, ha tehetem, motorfékkel szoktam, elindulásnál meg megint nem kell féket nyomni, hogy hátra ne guruljak, mert van a Miniben visszagurulásgátló.
Ugyanennek a továbbfejlesztett változata, amikor a piros lámpánál állva, miközben vár, hogy váltson zöldre, néhány másodpercenként 20-30-40-50 centit előregurul. És ezt képes némelyik tehetséges versenző egy pirosnál akár fél tucat alkalommal eljátszani (vajon mekkora hely volt eredetileg az előtte álló autó, és közte, mert az láthatóan nem mozdul?). Ja, és közben végig rajta áll a féken.

p
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- Házimozi belépő szinten
- Samsung kuponkunyeráló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- Sony WH-CH710N aktív zajszűrős Bluetooth fejhallgaó
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest