Hirdetés
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
válasz
gaborbol
üzenetére
Nemreg ramdudaltak, mert 35 mph korlatozasnal mertem 37 merfoldel menni a kulso(!) savban, de a parasztja siman blokkolja a teljes savot, mert var, hogy bekanyarodjon a Dunkin Donut drive throughba hiaba tokures a parkolo. Minden nap van valami pedig csak 3.5 merfoldre van az ovoda. Floridaban mindenki megy amerre lat, voltal mar itt, emlekezhetsz ra

-
parandroid
félisten
válasz
gaborbol
üzenetére
A minap én is eltűnődtem a vezetéssel kapcsolatban valamin. No fel azért nem húztam magam, maradok zen a volán mögött, de az utóbbi időben azért foglalkoztat a kérdés, hogy vajon miért ál szinte kivétel nélkül mindenki a féken, ha áll a kocsisor. Teljesen mindegy, hogy lejt-e az út, hogy automata-e az autó, amit vezet, vagy start-stopos-e, _minden_ féklámpa világít, ameddig a szem ellát. Szerintem engem ki is néznek egy kicsit maguk közül, mert én aztán semmilyen pedállal nem fogom strapálni magam, ha meg lejtőn vagyunk behúzom a kéziféket. Lassítani, ha tehetem, motorfékkel szoktam, elindulásnál meg megint nem kell féket nyomni, hogy hátra ne guruljak, mert van a Miniben visszagurulásgátló.
Ugyanennek a továbbfejlesztett változata, amikor a piros lámpánál állva, miközben vár, hogy váltson zöldre, néhány másodpercenként 20-30-40-50 centit előregurul. És ezt képes némelyik tehetséges versenző egy pirosnál akár fél tucat alkalommal eljátszani (vajon mekkora hely volt eredetileg az előtte álló autó, és közte, mert az láthatóan nem mozdul?). Ja, és közben végig rajta áll a féken.

p
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- World of Tanks - MMO
- TCL LCD és LED TV-k
- Le Mans Ultimate
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Xiaomi 15T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest