Hirdetés
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Vivo X300s lesz az, amit eddig X300 Maxként emlegettek
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Akciófigyelő: 25 000 forintos ajándék jár a Xiaomi Pad 8 tabletek mellé
- Az Oppo Watch X3 különleges szíjjal érkezik a Find N6 mellé
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Mobil flották
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
bitpork
üzenetére
A munka végén a marókést is adja a munkával együtt?

Volt nálunk is ilyen, fa ajtó, leárazva 15, csináljuk meg olcsóbban. Hát persze, hogyne...Tegnap voltam egy fórumtársnál, vittem neki munkát, akkor találkoztam vele először. Mondta hogy ph asztalosnak jelzett a telefonja, holott nem vagyok benne a telefonkönyvében. Valamelyik android alkalmazást használja aminek egy nagy közös adatbázisa van, ha többen beletesznek valakit (bár lehet 1-től is működik) akkor akinek fent van a telefonján az app akkor kijelzi az ismeretlen hívót. Nem gondoltam volna hogy van aki ilyenbe beletesz.
Ő mondta (ha már ikea) hogy a régi ikeás termékek még strapabíróbbak voltak, a mostaniak már sokkal rosszabbak. Nem tudom milyen volt régen, mostanság néha össze kell rakni 1-2 ikeás terméket. Van ami jónak tűnik de vannak olyan megoldások hogy égnek áll tőlük a hajam. A legdurvább az a 12 mm "vastag" oldalfaló ruhásszekrény volt, bár az nem az ikeából származott. Rátüsszentesz és összecsuklik. Szörnyű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Samsung 860 EVO 2.5 1TB SATA3
- Eladó Samsung SSD 850 EVO SATA III 2.5 inch 500 GB
- E14 Gen7 14" 3K IPS Ultra 7 255H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Eladó HP HyperX Cloud Orbit S gaming headset
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Xiaomi Redmi Note 14 6/128GB fekete / 2028.01.12 - ig jótállás
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest