Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Fotók, videók mobillal
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
bitpork
üzenetére
A munka végén a marókést is adja a munkával együtt?

Volt nálunk is ilyen, fa ajtó, leárazva 15, csináljuk meg olcsóbban. Hát persze, hogyne...Tegnap voltam egy fórumtársnál, vittem neki munkát, akkor találkoztam vele először. Mondta hogy ph asztalosnak jelzett a telefonja, holott nem vagyok benne a telefonkönyvében. Valamelyik android alkalmazást használja aminek egy nagy közös adatbázisa van, ha többen beletesznek valakit (bár lehet 1-től is működik) akkor akinek fent van a telefonján az app akkor kijelzi az ismeretlen hívót. Nem gondoltam volna hogy van aki ilyenbe beletesz.
Ő mondta (ha már ikea) hogy a régi ikeás termékek még strapabíróbbak voltak, a mostaniak már sokkal rosszabbak. Nem tudom milyen volt régen, mostanság néha össze kell rakni 1-2 ikeás terméket. Van ami jónak tűnik de vannak olyan megoldások hogy égnek áll tőlük a hajam. A legdurvább az a 12 mm "vastag" oldalfaló ruhásszekrény volt, bár az nem az ikeából származott. Rátüsszentesz és összecsuklik. Szörnyű.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Milyen NAS-t vegyek?
- EAFC 26
- Windows 11
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest