Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Magisk
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
Feltelezem akkor fa studok vannak. Azt tudod csinalni, hogy fogsz egy hosszabb tut es atszurod vele a gipszkarton. Nemtudom angliaban milyen tavolsagokra vannak a tartok, de itt 16 vagy 24 inchre vannak. Keresel egy kapcsolot/konnektort annak a haza ugyis egy studra lesz felfogatva es onnan indulva megtudod nezni, hogy hol van es milyen tavolsagokra vannak.
Van meg a Toggle Bolt, esetleg Moen Secure Mount amit meg megneznek ha csak a gipszkartonra megy. Elvileg a karton kibir 100+ lbs huzast mielott kiszakad. -
EQMontoya
veterán
Plafonra? Nem annyira esztétikus, de szerintem vállalhatóbb megoldás, mint átfúrni a gipszkartont. Nem nagyon tudom elképzelni, hogy hogy tolsz azon át pl. egy tiplit, hogy belemenjen mögötte a téglába, ha legalább van.
De 14cm falvastagság, az nagyon vékony, abba szerintem nem nagyon lesz semmi, csak némi merevítés (pl. vas) meg gipszkarton. Ha mindkét oldala gipszkarton, akkor nem nagyon tudok elképzelni semmit, ami közte lehetne. Egy sor tégla se fér be.
Új hozzászólás Aktív témák
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest