Hirdetés
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
adalbert1
üzenetére
Régen vettem én is egy 12 alkalmas uszodabérletet, 9-szer voltam, mert minden levegővételnél azt kellett nézni, hogy ki jön szembe a sávban, és ne üssük egymást fejen, mellbe, seggen. Az meg elveszi a kedvet. Pedig úszni tudok, tengerben szeretek is, de ott nem is ütközök állandóan bele valakibe, és 1-2 órát el szoktam úszkálni, merülgetni. Csak hát ez évi max 1 hét, ha összejön. Futás nekem unalmas, párszor voltam, de vagy pályára megyek ki, ami inkább elszomorít, nem inspirál, hogy csak 400 méter, de olyan kurvalassan érek körbe.. vagy kerékpárúton ami annyira nem tetszik, vagy összevissza a környéki dombokon hegyeken, de sajnos hiába erős a lábam, az ízületeim rögtön észreveszik a 100 kilómat. Edzőtermet nem annyira kedvelem, bár most nyílt tőlünk nem mesze egy, de sajnos az utóbbi 3-4 hónapban időm és energiám se volt lemenni, nyomni, hazajönni. Az minimum 2-3 óra. Egy 1 órás edzéshez.
Kerekezni meg mindig is szerettem, csak a kemping korszak óta nem volt sajátom.Szobacanga volt nekünk is, csak még amolyan régi könnyűszerkezetes, agyfékes, és nem nagyon bírta a súlyunkat, az ülés mindig lefittyedt, aztán igen, fogas lett belőle. Egy profibb meg túl drága volt akkoriban. És én úgy vagyok vele, hogy egyhelyben tekerni unalmas és fura. Na ezért is kattant be a rendes.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest