Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
szőröscica
üzenetére
En spec imadom lutont. Kis, csaladias repter. Mondjuk nekem Magyaroszagon is jobban bejott ferihegy 1, ferihegy 2t nagyon nem csipem.
bobsys: igen, terhessegi cukorbetegseg miatt akarjak inditani. Terhessegi cukorbetegsegtol nagyobb lehet a baba ( egyelore nem az) , leallhat aplacenta ( normal range-ben van) , es halva szulethet a gyerek. A gond az, hogy mig Nemetorszagban protokoll erre, meg Magyarorszagon is , hogy NST 36. hettol, vagy befektetik a kismamat, itt egyik sincs, se kotelezo NST/CTG, de az se, hogy befektetnek az embert es monitoroznak.
Lehet a kovetkezot a nemeteknel szulom

- vicc volt.Amikor eloszor lattak az ertekeim, azt mondtak, hatarertekek, es nem tudjak megmondani volt-e gond korabban. Azt tudom, utolja 3 eve neztuk Magyarorszagon, akkor jo ertekek voltak meg. Probaltam kideriteni a tavaly nyari mutetnel milyen ertekek voltak itt, senki nem tud semmit. Szoval fogalmam sincs type2 vagy nem type 2. Remelem nem.
Most egyelore hatarertekek kozt van a cukrom, ami jo, de akkor is is ilyet mondanak, hogy egyik nap meg lehet jo a doppler altal mutatott ertek, masnap meg siman gond lehet. Erre azt mondom, miert, most a 34. heten nem lehet ugyanigy gond?
-
NoLF
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Ott is arulnak sort...

En egyszer le is kestem a gepet miatta, olyan finom volt a guinness. Igy maradnom kellett meg 6 orat es az esti geppel mentem haza, jo kis 200+ fontos sorozes volt

-
EQMontoya
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Mondjuk a cég igazán megtehetné, hogy Britishel repül H-ra, nem Lutonra fapadossal.
-
válasz
szőröscica
üzenetére
ez mindig így van, ha én arra járok. Angliát nem egyszerű elhagyni....
Egyszer 8 órát dekkoltam a Lutonon,
egyszer pedig két napot a Heathrow-n
Legutoljára meg i lepődtem, hogy megúsztuk 2 óra késéssel

Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Építő/felújító topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest