Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
bandus
üzenetére
Cégen múlik. Jövőhéten Eindhovenbe repülök egy interjúra, ott pl. kifizették a repjegyet.
Londonban két céggel folyt beszélgetés, az egyik fizette volna, de abból végülis nem lett semmi, a másik hívott személyes körre, azt nekem kellett volna fizetni, de ott pontosan a Gaborbol által leírt helyzettel volt a probléma: amit ajánlottak volna, azért nagy eséllyel nem mentem volna ki, így meg nem akartam rá 100+ ropit költeni.
-
gaborbol
őstag
válasz
bandus
üzenetére
Szerintem sajt zsebbol. Nem tudom miert fizetnenek neked azert, mert te megproblasz hozzajuk jelentkezni?
En par allammal odebb jelentkezgettem 8 ora kocsival vagy 1,5-2 ora repulo. Amikor megvolt par telefonos interju es jott az esetlegtes szemellyes talakozo, akkor mondtam nekik, hogy tudom, hogy ez nem igy szokas, de terjunk ra a konkretumokra: Fizetes, pontos munkakor, elvarasok, juttatasok, karrier lehetoseg cegen bellul, hogy ne raboljuk mar egymas idejet. Es meglepoen normalisan megvalaszoltak minden kerdest. Persze ugy vagyok vele,hogy ha bejott volna az adott lehetoseg akkor egybol koltozom is akar meg azon a heten.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Néztek is volna nagyot ha ezzel indítok.