- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Két kicsi vékony párnát használok, ami kb. vízszintesen tartja a fejem, de rendszerint még a két párna közé teszem a kezem. Így alapesetben (állítólag) nem horkolok.
Azonban ha egy harmadik párnát teszek, pl. tévénézéshez, vagy idegen helyen vagyok keményebb párnán, és hanyattfekve az államat a mellkasom felé tolja, vagy amikor nagyon hirtelen alszom el fáradtan, akkor kifejezetten hangosan horkolok. Más pózban akkor sem.
Idegen helyen szólni szoktak, olyankor oldalra fordulok, onnantól nincs gond. Állítólag. Magamban meg felébredek a horkantásra, pózt váltok, és akkor utána nincs gond.
Mondjuk arra ébredni, hogy valaki a szobában már megint kurvahangosan horkantgat, és rájövök, hogy ja az én vagyok, az néha vicces, olyankor röhögve alszom vissza.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)