Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bobsys
üzenetére
Nekem azt tanították épület-szerkezettan órán, hogy a vasbeton hanggátló képessége alapvetően nagyon jó.
A panelban azért hallatszik át minden, mert a vezetékeket a falban vezették, és pl. a konnektoroknál alig van valami szigetelés, de hallottam már olyat, hogy a cigifüst is átjön...
Uyganez van a fűtéscsövekkel is, a cső is viszi a hangot, és mellette sok helyen van lyuk is.
amúgy a magyarországi, "új építésű" (értsd: 2000 után épült) lakóparkokban sem jobb a hangszigetelés, sőt.
Ami pedig a gipszkarton falat illeti: még nem találkoztam olyannal, ami bármilyen szinten hangszigetelt volna, se az egykori gyerekszobámban, sem pedig irodában.
-
tildy
nagyúr
válasz
bobsys
üzenetére
Nem vasbeton falakra gondoltam

Sokkal inkabb teglara vagy gazbetonra.Nem szeretem a gipszkartonos falakat, nem tudod mit hova rakhatsz fel ( foleg ha nem te epitetted) , pl az albiban meiatt nincs semmi a falon, abszolut nem tudjuk, hol vannak azok az elemek, amibe bele tudnank furni rendesen. Teglanal, gazbetonnal, valyognal ilyen gond nincs
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest