Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Hm, fura ezt olvasni, nálam is előfordul időnként, kb. néhány havonta, hogy elkezd összefolyni minden, se közelre se távolra nem látok, és akkor tudom, hogy nemsokára fejfájás következik. Ez csak akkor múlik el, ha alszom néhány órát. Eddig nem sikerült rájönnöm, mivel függ össze, vérnyomás, vércukorszint, étkezés, stressz, napszak, időjárás, fáradtság stb., látszólag teljesen változó, váratlan helyzetekben fordul elő, nem miután 16 órát néztem a monitort, és néhányszor hányinger is kísérte, egyszer hánytam is még tizenévesen.
-
EQMontoya
veterán
-
parandroid
félisten
A legjobb az, amikor mindezt pulzusra lüktetve csinálja - olyan, mintha minden egyes szívveréssel belülről böködnék egy bicskával a szemedet. Voltam már olyan állapotban, hogy azon gondolkoztam, hogy ha most nem kapok stroke-ot, akkor sose, de addig is valaki basszon már fejbe valami naggyal és nehézzel, hogy ne kelljen éreznem.
Ami segít, az a rengeteg koffein (energiaital rulez, persze nem a kímélő, koffein- és cukormentes verziók), és valami durva értágító fájdalomcsillapító.
Egyébként amit megfigyeltem, hogy miután az elmúlt évben megszabadultam pár kilótól, jóval egészségesebben táplálkozom, és jóval többet mozgok, jelentősen csökkent a fejfájások száma, intenzitása, és ezzel együtt az elfogyasztott gyógyszer mennyisége is. Hogy jobban is érzem magam, az már csak a bónusz. Persze van még hova fejlődni, idén még egyszer annyit le kéne adnom, mint tavaly, és kb rendben is lennék súly-ügyileg. Persze a hirtelen 10-15 fokos hőmérsékletváltozás, és a mindenféle átvonuló ciklon-anticiklon más kérdés, de azért ha a szervezet nem a saját faszságaival küzd, akkor talán több energia marad az ilyesmi kivédésére.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Haditechnika, harcászat
- Jeff Bezoshoz igazolt az űripar rocksztárja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egész jól megúsztátok.