Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Gebriel
üzenetére
Ha az igekötő az ige előtt áll, azt az igével egybeírjuk. Pl.: odafigyelek, vagy a körábbi rájöjj. Szisztematikus hibának tűnik, és az sem mentség, hogy az utóbbi időben durván elterjedt hiba, hiszen a magyarérettségin helyesírásból ez mindjárt 2 hibapont - szöveghossztól függően akár még egy ilyen, és ugrik az ötös.
Az én mentségemre meg azt tudom felhozni, hogy feketeöves nyelvtannáci két generációra felmenőleg az egész család.
Aláírást illetően Montoyáéban nem vagyok biztos, de a másik kettő eredeti nyelvű idézet (már ha Timről és rólam van szó.
Amúgy meg ezt a 'fórum nyelve a magyar't amúgy sem igazán értem, egyrészt informatikai fórum, másrészt volt próbálkozás az angol nyelvű portálrészek indításával is, sőt, némelyik el is rajtolt, bár amennyire fél szemmel figyeltem, sajnos kevés sikerrel. Angol nyelvű hozzászólások viszont születtek az idegen nyelvű hírekhez kapcsolódóan.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Nikon D3 Profi szett
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Avagy éljenek az angol rövidítések, ugye?