Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
TayRol
üzenetére
Én hányszor voltam már így, hogy már az operatőrkocsi mellett mentem, mikor kezdtem gondolkodni, hogy előtte 100-400 méterrel vajon éppen lelassultam a táblánál 65-re, vagy még 68-al mentem vajon. Óra szerint. Vagy trafik szerint.
Szombaton este én is csak látom a bokorban, hogy valami nagyon kék, ment a refim ezerrel, mire leesett, hogy az bizony a világ legeldugottabb útjának legeldugottabb kiállójában egy tetves kékvillogós, már hiába néztem az órát, mert az akkor még mindig 65 körül volt. Úgyhogy most én is várom amit nem akarok várni. Szokás szerint. Eddig mindig megúsztam.Tehát ITT zuhansz befelé 68-65 körül vaksötétben, fényszóróval, töksötét kivilágítatlan úton, (ér körbeforgatni a környék miatt!) hagyod a motorfék hagy dolgozzon. Aztán látod, hogy a messzi távolban a fényszórók hatótávolságának a végén ott abban a kavicsos kiállóban valami kék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest