Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Igen, én pedig a másik oldalon álltam, amelyik szerint mindenki úgy ír az off-jellegű topikokba, ahogy akar, amíg személyeskedéssel vagy hasonló, az alapvető illemszabályokat áthágó módon nem sérti meg a másikat.

Csak halkan jegyezném meg, hogy finoman fogalmazva, érdekes módszerekkel "sírtátok vissza" a régi off-ot. S amikor a szakadás megtörtént, azért nem egyszer jöttél Te is át az új topikba balhézni, mert nem volt elég, hogy Race a békesség kedvéért igyekezett szétválasztani a társaság "keményvonalas" és "csevegősebb" részét.
S hogy mitől ment el a régi társaság elég komoly része, azt hiszem, arról is más véleményem van, részben azért, mert más információim vannak a dologról, ahogy a "szakadás" történetét is a másik oldalról ismerem. Igaz, r"égi társaság" címszó alatt én azokat értem, akikkel 2007-2008-ban találkoztam, találkozhattam ott. Merthogy a regisztrációm alig több, mint két éves, előtte én nem fórumoztam itt, csak szakmai topikokat olvasgattam. Tehát nyilván mást, mint Te.
És nem, nincsen bajom veled (ha lenne, akkor nem fogalmaznék óvatosan és visszafogottan, mert semmi értelmét nem látom, hogy belekezdjek olyasvalamibe, aminek kb. másfél éve volt jelentősége), csak azzal, amikor utólag csak a történet egyoldalú verziója van tálalva. A teljességhez azért a másik oldal verziója is hozzátartozik.
-
tildy
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Apple Watch Series 7 41mm GPS,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest