Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Magisk
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Android szakmai topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
én meg azért, mert 16 év szemüvegviselés után erősen meg lehet unni. mint megtudtam, az én 30k-s szemüvegem még az olcsók közül került ki, tehát ha ezt figyelembe vesszük, a 200k-s műtéti költség nem is sok.
polarizált napszemüveg: nem mindegy, hogy csak a név miatt kell +50k-t kiadni, aztán mégegyszer megsarcolják a nevet egy kis extrával... 11k-30%-ért vettem normális, uv-szűrős, polarizálós napszemüveget. nem nagy név, de nem hinném, hogy egy óklival összevetve annyival gyengébbnek hozná ki a vizsgálat. majd ha rámszakad a bank, akkor veszek fémkeretes óklit, meg poliszt, meg minden lópilulacintányért.
bubu: ezek általában célszámítógépek, nem feltétlenül vindózzal. a kékhalál meg csak ott divat. viszont legalább szépen kattognak, csak az égő szem szaga... nem kellemes.
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
ez is egyfajta perverzió

-
Bubu79
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Valaki nyugtasson meg, hogy a szemműtétet végző számítógép, ami a lézert irányítja nem produkálhat kékhalált holmi driver hibára hivatkozva...

Csyppa: Helyes - szinte érzem a félelmed szagát
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magisk
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Óra topik
- További aktív témák...
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)